Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ALPINPRO – ΑΡΧΗ

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 1984 μετά την απόφαση του ΚΡΥΩΝΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ να ξεκινήσει κάτι υπεύθυνα νέο για την Ελληνική αγορά με κύριο γνώμονα την καλή συνεργασία. Όλα αυτά βέβαια έχοντας αποκτήσει μια πείρα 40 χρόνων πάνω στην οργάνωση εταιριών χονδρικής πώλησης.

Το 1999 ήρθε στην επιχείρηση ο ΚΡΥΩΝΑΣ ΚΡΕΩΝ δίνοντας νέα πνοή στην υφιστάμενη επιχείρηση με αποτέλεσμα να δραστηριοποιηθεί σε νέους τομείς βάζοντας ένα ακόμα κανόνα! Την καλή ποιότητα των εμπορευόμενων ειδών μην αφήνοντας όμως πίσω την καλή συνεργασία!  Έτσι πια με προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας, διαμορφώνουμε ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης, επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης.

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της χονδρικής πώλησης  προσφέροντας σε σας την καλύτερη σχέση Τιμής – Ποιότητας αντιπροσωπεύοντας μεγάλα εργοστάσια του εξωτερικού καταργώντας τις μεσολαβήσεις τρίτων.  To site μας το 2021 άνοιξε τις πόρτες του στην λιανική πώλησης και για τον τελικό καταναλωτή. Θέλοντας επίσης να του δώσει την δυνατότητα αγοράς ανταλλακτικών, για τα προϊόντα που ήδη έχει αγοράσει. 

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η AlpinPro έχει θέσει υψηλά πρότυπα για όλα τα οικογενειακά του εμπορικά σήματα. Τα προϊόντα που φέρουν το λογότυπό μας είναι υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα από ανθεκτικά, ισχυρά υλικά με βάση την τελευταία τεχνολογία και την έρευνα.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΗ

Στην AlpinPro πιστεύουμε στη δημιουργία σχέσεων με τους συνεργάτες μας. Η επικοινωνία, η συνομιλία και η υποστήριξη, μαζί με αξιόπιστες υπηρεσίες και ιδιαίτερη έμφαση στην εμπιστοσύνη μας έδωσαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο δίκτυο για τα προϊόντα AlpinPro στη Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ALPINPRO

Παρακαλώ κάντε μια ξενάγηση για να δείτε όλα μας τα είδη…

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Κρυωνάς Κρέων.


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Που μπορω να αγορασω τα προϊοντα AlpinPro;

Μπορείτε να βρείτε προϊόντα AlpinPro, καθώς και προϊόντα των εμπορικών σημάτων της, σε εμπόρους λιανικής πώλησης σπορ σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αν θέλετε να μάθετε το πλησιέστερο τοπικό κατάστημα που μεταφέρει προϊόντα AplinPro, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε μια συγκεκριμένη διεύθυνση.

Μπορω να αγορασω τα προϊοντα AlpinPro απο εσας;

Αν είστε πελάτης λιανικής τότε όχι. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται αποκλειστικά με χονδρικές πωλήσεις προϊόντων που διατίθενται στο εμπόριο. Πώληση μόνο σε καταστήματα και εταιρείες σε ποσότητες.

Πως μπορω να παρουσιασω προϊοντα AlpinPro στο καταστημα μου;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Προσπαθούμε πάντα να επεκτείνουμε το δίκτυό μας με νέους αξιόπιστους συνεργάτες. Συμπληρώστε την φόρμα “ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ” και θα σας απαντήσουμε σύντομα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ