Κυάλι 323201

1,166.00 (με ΦΠΑ)

Μεγάλο Δι-κυαλο εξαιρετικής ποιότητας της Bosma. To συγκεκριμένο Κυάλι 323201 παρέχει ένα μεγάλο όγκο φωτός απαραίτητο για αστρολογική παρατήρηση

Κωδικός προϊόντος: 323201 Κατηγορίες: , , , , ,

Περιγραφή

323201  Giant Binoculars 32×88

Μεγάλο Δι-κυαλο εξαιρετικής ποιότητας της Bosma. To συγκεκριμένο Κυάλι 323201 παρέχει ένα μεγάλο όγκο φωτός απαραίτητο για αστρολογική παρατήρηση, αλλά αντίθετα με ένα τηλεσκόπιο, διευκολύνει τη χρήση των δυο ματιών ταυτόχρονα για παρατήρηση. Τα αποτελέσματα είναι καλύτερη ανάλυση εικόνας, αντίθεση και φωτεινότητα σε σχέση με ότι ένα παρόμοιου μεγέθους τηλεσκόπιο μπορεί να παρέχει. Διαθέτουν αντιστάθμιση των διόπτρων και προσαρμόσιμους φακούς για τέλεια εφαρμογή ακόμα και σε χρήστες που φορούν γυαλιά.

Eίναι ένα πραγματικό δι-κιαλο τηλεσκόπιο-κυάλι με οπτική ποιότητα και χαρακτηριστικά που θα περίμενες από ένα καλοδουλεμένο αστρονομικό εργαλείο. Το περιλαμβανόμενο προσοφθάλμιο παρέχει 32x μεγέθυνση. Το 90ο μοιρών προσοφθάλμιο γωνιακής θέασης κάνει την νυχτερινή παρακολούθηση πιο άνετη, αφού τα κιάλια δεν χρειάζονται να τοποθετούνται πάνω στο κεφάλι όταν παρατηρείται ανοδικά. Η στιβαρή κατασκευή και αδιάβροχος σχεδιασμός διασφαλίζουν ότι το 323201 θα χαρίζει την απόλαυση της παρατήρησης για χρόνια. Επειδή οι φακοί του είναι πολύ-επιστρωμένοι (θα έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα σε αυτή την μεγέθυνση) & μέσα σε άζωτο (για προστασία από υγρασία).

  • Αδιάβροχα:                                   Ναι
  • Μεγένθυση:                                  32x
  • Επιστρώσεις φακών:                  Πολυ-επιστρωμένα με άζωτο
  • Διάμετρος φακού:                      88mm
  • Τρίιποδας:                                    Όχι
  • Πρόσθετα:                                    Φίλτρα, μαντιλάκια, γάντια
  • Θήκη Μεταφοράς:                      Ναι (Αλουμινένια βαλίτσα)

 

** Προσοχή: τις μεγεθύνσεις μπορείτε εύκολα να τις αλλάξετε αγοράζοντας κάποιον έξτρα προσοφθάλμιο ή ένα Barlow(μεγεθυντή).

There are no reviews yet.

Υποβάλετε την κριτική σας